Prima pagină > PRESA > BlogDay 2011, 31 august…”bloguer”

BlogDay 2011, 31 august…”bloguer”


BLOGDAY 2011

 

 

BlogDay a fost creata cu gandul ca bloggerii simteau nevoia sa aiba o zi dedicata cunoasterii altora din diverse tari sau din alte domenii de interes. Ziua Mondiala a Blogului se celebreaza in fiecare an, pe 31 august. In ziua de 31 august, bloggerii de pretutindeni posteaza un articol, prin care recomanda 5 noi bloguri, de preferinta din culturi diferite. Vizitatorii blogurilor vor descoperi astfel si alte surse de informare, necunoscute, cu noi autori.

Termenul Blog vine din contopirea lui „web” cu „log”, pentru ca, mai tarziu, de la el sa sa formeze si verbul „bloguer” (a scrie pe blog), adica un site, pe care creatorul lui il personalizeaza cu etichete, abtibilduri, animatie si-l intretine dupa cum vrea, facandu-l accesibil tuturor celro interesati si care navigheaza pe Internet. Blogul este un spatiu personal de exprimare, deschis lumii intregi.
Unii se folosesc de blog pentru a-si exprima opinii legate de anumite evenimente,  sau a transmite informatii sau sa-si impartaseasca pasiunile, altii isi povestesc viata, experientele, emotiile lor, astfel blogul se transforma intr-un adevarat jurnal interactiv.
Atuurile sale: e simplu de utilizat, genereaza schimburi de idei si permite sa te definesti ca o persoana activa, in maniera proprie.

Categorii:PRESA
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: